לעורך דין הליטיגציה המסחרית במשרד ניסיון רב בטיפול בתיקי ליטיגציה מורכבים וייצוג לקוחות בכל הערכאות והגופים השיפוטיים והמעין שיפוטיים (בתי משפט, ועדות ערר, ועדות משמעת, בוררויות, גישורים, וכו').
תיקי הליטיגציה בהם מטפל המשרד עוסקים בתחומי המשפט האזרחי-מסחרי, ובהם: חוזים, חברות, ביטוח, דיני עבודה, שותפויות, מאבק בעלי מניות ועוד.
הידע המשפטי-כלכלי-תפעולי המשולב וההכשרה המגוונת של עוה"ד שרון פוקס ( אודות עורך דין שרון פוקס) חוסך ללקוח את הצורך בגיוס צוות רחב יותר לטיפול בהליך המשפטי, הניסיון והידע שצברנו, יחד עם היכולת לחבר בין התחומים האלה מאפשר לנו להגיב מהר ובמקצועיות לכל התפתחות משפטית בניהול ההליך המשפטי ולהבטיח תוצאות אופטימליות ללקוח בתיקי ליטיגציה שאנחנו מנהלים, בתיקי חברות, ביטוח, דיני עבודה, מסחר וירושה שהתחומים הפיננסים בהם מובהקים, ובתיקים מסחריים שנדרש בהם ידע חשבונאי-פיננסי מגוון שהמשרד שלנו בקיא בהם.
מה בין ליטיגציה לפתרון סכסוכים
הבחירה בין מסלול של ליטיגציה בערכאות השונות, לבין גישה של פתרון סכסוך מחוץ לערכאות נעוצה במספר שיקולים שעל הצדדים להביא בחשבון בטרם יחליטו כיצד בדעתם לפתור את הסכסוך המשפטי. מרגע שהצדדים מגיעים למסקנה כי הם אינם מצליחים לפתור את הקונפליקט בהידברות ובהסכם, הם ימצאו עצמם עומדים בפני בוררות/גישור או בפני ערכאה משפטית.
יהיה מי שיטען כי בוררות הינה דרך עדיפה על ניהול ההליך בערכאות, ואילו אחרים יצדדו בגישה הישירה של ניהול ההליך השיפוטי בערכאות, כך או כך קשה לומר מהו המתווה העדיף וכל סוגיה תידון בהתאם לנסיבות באמצעות ליטיגטור מנוסה.
כיום מתווה הבוררות נפוץ מאוד בהסכמים מסחריים כמתווה לפתרון סכסוך, אולם לעיתים יסכימו הצדדים על ניהול הליך של בוררות אפילו לא היה כזה בהסכם ביניהם. חשוב לדעת כי ככל וישנו סעיף בוררות חובה בהסכם בין הצדדים, אלה לא יוכלו לבחור בהליך של ניהול ליטיגציה בערכאות גם או זו העדפתם בטרם ניהול הליך הבוררות.
חשוב להיות מלווה בהליכי בוררות בעורך דין בעל ניסיון בתחום הליטיגציה, מאחר וייצוג בהליך הבוררות עשוי לדרוש מהצדדים ייצוג והעלאת טענות בכתב ובעל פה בדיוק כאילו ההליך היה מתנהל בערכאה השיפוטית.